Tips & Information

Rapsona hjälper dig att lyckas

Vi på Rapsona vet att varje timme i köket är viktig. Det är därför vi hela tiden utvecklar vårt produktsortiment för att göra din vardag enklare. Vårt sortiment har faktiskt aldrig varit större än nu. Men vi nöjer oss inte där. Vi fortsätter att utveckla våra produkter så att du kan skapa vällagad och god mat. När alla dina kunder är nöjda, är vi nöjda.

Med svensk pressad rapsolja som bas i de flesta av våra produkter lägger vi grunden till modern, klimatsmart matlagning. Att arbeta smart innebär också att använda rätt produkter som underlättar arbetet. Produkter som du använder till en rimlig kostnad och som samtidigt garanterar god smak och kvalitet på de rätter som lagas.

Rapsonas Friteringsskola!

Råd för längre hållbarhet i fritösen:

  1. Filtrera frityroljan om den innehåller restprodukter.
  2. Sänk temperaturen i fritösen när du inte använder den.
  3. Sätt alltid på locket när du inte friterar.
  4. Komplettera med ny frityrolja då och då.

Rapsonas Majonnästips!

Använd gärna Äkta Majonnäs till röror och såser! Det kommer att ge era råvaror absolut bäst rättvisa och även garantera det bästa resultatet.
Till dressingar rekommenderar vi att ni använder Lättmajonnäs eller Salat Mayonnaise som bas.

Lycka till!

Tips om Rapsolja!

I margariner och bageriprodukter bidrar rapsoljan både till rätt konsistens och bra nutritionsvärde. Visste du att Rapsona Raps- & Olivolja är en blandning av två klassiskt nyttiga oljor, svensk rapsolja och spansk extra virgin olivolja.