Co-Development

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi på Rapsona vet att varje timme i köket är viktig. Det är därför vi hela tiden utvecklar vårt produktsortiment för att göra din vardag enklare. Vårt sortiment har faktiskt aldrig varit större än nu. Men vi nöjer oss inte där. Vi fortsätter att utveckla våra produkter så att du kan skapa vällagad och god mat. När alla dina kunder är nöjda, är vi nöjda. Vi arbetar i team och anser att helheten alltid är större än delarna. Vi tillsammans tar fram produkter åt er, för att nå bästa resultat.

Med svensk pressad rapsolja som bas i de flesta av våra produkter lägger vi grunden till modern, klimatsmart matlagning. Att arbeta smart innebär också att använda rätt produkter som underlättar arbetet. Produkter som du använder till en rimlig kostnad och som samtidigt garanterar god smak och kvalitet på de rätter som lagas.

Vi arbetar med produkter som har en grund i olja såsom friteringsoljor, matoljor, majonnäser, sås och smaksättningar, dressingar och margarin i olika former. Är du intresserad av ett samarbete, kontakta gärna någon av våra säljare så hjälper vi gärna dig.